ده البرجر على طريقتى كنت كاتبه
المقادير
بتبله وبعدين بسويه
وبعدين بعجن عجينه عباره عن 4كوب دقيق
انا بعمله 3دقيق ابيض و1 كوب دقيق اسمر
وعلبه زبادى وخميره فوريه 4ملاعق ضغيره مذابه فى ماء دافىء وسكر وتترك 5دقائق تخمر
وملعقه زبده سايحه وتقريبا تلات اربع كوب زيت اصلى مش بعاير
وطبعا ملح و4ملاعق كبار لبن نيدو بودر
وماء دافىء للعجن وملعقه بيكنج بودر
ويعجن ويترك حوالى ساعه يخمر
ودى شكل العجينه قبل التخمر
وبعدين بجهز بطاطس حلقات وبغليها فى ماء لمده 5دقائق تقريبا ثم اضع عليها ملح وخل ودى طريقتى فى قلى البطاطس عموما ثم تحمر
وبجهز طماطم حلقات وبرش عليها زعتر وشويه ملح
وجبنه موزرايلا او شيدر مبشوره حسب رغبتك
وخس لو فيه وبعدين ابدا اقسم العجينه الى كور بتعمل حوالى 10 ارغفه
وافرد كل كوره واضع عليها البرجر ثم الطماطم ثم البطاطس ثو الجبنه والخس هكذا
وبعدين اقفل العجينه عليها
ثم يرص فى صينيه مدهونه سمنه ويدخل الفرن
وده شكله بعد ماطلع
وده شكله من جوه
المقادير
بتبله وبعدين بسويه
وبعدين بعجن عجينه عباره عن 4كوب دقيق
انا بعمله 3دقيق ابيض و1 كوب دقيق اسمر
وعلبه زبادى وخميره فوريه 4ملاعق ضغيره مذابه فى ماء دافىء وسكر وتترك 5دقائق تخمر
وملعقه زبده سايحه وتقريبا تلات اربع كوب زيت اصلى مش بعاير
وطبعا ملح و4ملاعق كبار لبن نيدو بودر
وماء دافىء للعجن وملعقه بيكنج بودر
ويعجن ويترك حوالى ساعه يخمر
ودى شكل العجينه قبل التخمر
وبعدين بجهز بطاطس حلقات وبغليها فى ماء لمده 5دقائق تقريبا ثم اضع عليها ملح وخل ودى طريقتى فى قلى البطاطس عموما ثم تحمر
وبجهز طماطم حلقات وبرش عليها زعتر وشويه ملح
وجبنه موزرايلا او شيدر مبشوره حسب رغبتك
وخس لو فيه وبعدين ابدا اقسم العجينه الى كور بتعمل حوالى 10 ارغفه
وافرد كل كوره واضع عليها البرجر ثم الطماطم ثم البطاطس ثو الجبنه والخس هكذا
وبعدين اقفل العجينه عليها
ثم يرص فى صينيه مدهونه سمنه ويدخل الفرن
وده شكله بعد ماطلع
وده شكله من جوه