السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
سمك مقلي وأرز محمر وسلطة خضار
أولا- السمك المقلي
بغسل السمك ونضفه من القشور وبعدين بنغسله كمان مرة وبنحطه بمصفاه علشان يتصافي وأبدا أحضر التتبيلة ( ورقتين ريحان و4 ورقات نعناع - 2 فص ثوم - قرن فلفل أخصر - ملح - عصير ليمون - رشةسماق - كمون - رشه حب هان مطحون - رشة كارى - رشة بابريكا ) ضعي الثوم والملح والفلفل والنعناع والريحان بالهول واطحنيهم ناعم وبعدين ضعي باقي البهارات على السمك بهادا الشكل
ثم قلبي السمك كله ببعضه بهادا الشكل
واتركيه 3 ساعات أو أقل حسب وقتك ثم ضعي قطع السمك في الدقيق ثم اقليها في زيت حار
ثانيا - الأرز المحمر
ضعي 2 م ك زبدة و2 م ك زيت ولما يسخنوا ضيفي الأرز واستمري بتحريكه حتى يحمر بهاد الشكل
ثم أضيفي الشوربة وملاحظة كل كوب من الأرز له كوبان من الماء وحركيه ثم غطي الحلةواتركيها حتى تنضج
ثالثا- سلطة الخضار
بقدونس وجرادة يعنى شبت بالمصري وليمونة وبندورة وخيار وفلفل أخصر وملح وفلفل رومي
فطعى كل المكونات السابقة قطع صغيرة قم أضيفي الملح وعصير الليمونة وتقدم بألف هنا
وهادا طبق فيه شكل الأرز والسمك وقدمت معاه بطاطس مقلية
لو عجبكم الموضوع يبقي أمانة معاكوا التقيم
بحبكم في الله
سمك مقلي وأرز محمر وسلطة خضار
أولا- السمك المقلي
بغسل السمك ونضفه من القشور وبعدين بنغسله كمان مرة وبنحطه بمصفاه علشان يتصافي وأبدا أحضر التتبيلة ( ورقتين ريحان و4 ورقات نعناع - 2 فص ثوم - قرن فلفل أخصر - ملح - عصير ليمون - رشةسماق - كمون - رشه حب هان مطحون - رشة كارى - رشة بابريكا ) ضعي الثوم والملح والفلفل والنعناع والريحان بالهول واطحنيهم ناعم وبعدين ضعي باقي البهارات على السمك بهادا الشكل
ثم قلبي السمك كله ببعضه بهادا الشكل
واتركيه 3 ساعات أو أقل حسب وقتك ثم ضعي قطع السمك في الدقيق ثم اقليها في زيت حار
ثانيا - الأرز المحمر
ضعي 2 م ك زبدة و2 م ك زيت ولما يسخنوا ضيفي الأرز واستمري بتحريكه حتى يحمر بهاد الشكل
ثم أضيفي الشوربة وملاحظة كل كوب من الأرز له كوبان من الماء وحركيه ثم غطي الحلةواتركيها حتى تنضج
ثالثا- سلطة الخضار
بقدونس وجرادة يعنى شبت بالمصري وليمونة وبندورة وخيار وفلفل أخصر وملح وفلفل رومي
فطعى كل المكونات السابقة قطع صغيرة قم أضيفي الملح وعصير الليمونة وتقدم بألف هنا
وهادا طبق فيه شكل الأرز والسمك وقدمت معاه بطاطس مقلية
لو عجبكم الموضوع يبقي أمانة معاكوا التقيم
بحبكم في الله